خورش خلال
نوشته شده توسط : downloadfilmirani5

خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال,فوت و فن خورش/خلال,خورش خلال برای 8 نفر,طرز تهیه خورش خلال دونفره,خورش خلال برای 6 نفر,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی مجلسی,خورش خلال بادام با مرغ,طرز تهیه خورش خلال بادام,طرز تهیه خورش خلال اصیل کرمانشاهی,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه,خورش خلال کرمانشاهی مجلسی,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی خوشمزه,عکس خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال برای ده نفر,خورش خلال خاله خانم,خورش خلال کرمانشاهی با گوشت,طرز تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه,خورش خلال برای ۲۰ نفر,خورشت خلال,خورش خلال خانم گلاور,خورش خلال بادام آشپزی رنگین

طرز تهیه خورش خلال

خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال,فوت و فن خورش/خلال,خورش خلال برای 8 نفر,طرز تهیه خورش خلال دونفره,خورش خلال برای 6 نفر,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی مجلسی,خورش خلال بادام با مرغ,طرز تهیه خورش خلال بادام,طرز تهیه خورش خلال اصیل کرمانشاهی,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه,خورش خلال کرمانشاهی مجلسی,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی خوشمزه,عکس خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال برای ده نفر,خورش خلال خاله خانم,خورش خلال کرمانشاهی با گوشت,طرز تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه,خورش خلال برای ۲۰ نفر,خورشت خلال,خورش خلال خانم گلاور,خورش خلال بادام آشپزی رنگین

دستور پخت خورش خلال , آموزش طرز تهیه خورش خلال | خورش خلال به انگلیسی khoresh khalal

با شما هستیم با آمورزش طرز تهیه خورشت خلال مجلسی که یک خورش کرمانشاهی خوشمزه و البته مجلسی است.

مواد لازم برای تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه 8 نفر
1/2 کیلو گوشت گوساله بدون استخوان و چربی
300 گرم خلال بادام
1 عدد پیاز بزرگ خلالی شده
رب گوجه فرنگی
لیمو به مقدار لازم
2 قاشق غذاخوری زرشک سیاه
1 قاشق غذاخوری گلاب برای داخل خورش و نصف استکان برای بادام
1 قاشق غذاخوری آبلیمو
روغن و نمک و ادویه و زعفران و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه
آشپزی:خلالهای بادام را شسته و از یک ساعت قبل در آب و نصف استکان گلاب بخیسانید
پیاز خلالی شده (خلال‌های نازک و یکدست) را تفت دهید با کمی روغن وقتی سبک شد گوشت را که ریزتر از گوشت قیمه خورد کرده‌اید اضافه کنید و تفت دهید
وقتی رنگ گوشت عوض شد به آن رب گوجه بیفزایید و تفت دهید تا رب رنگش باز شود. سپس زردچوبه و ادویه و کمی از زعفران آبکرده را بیفزایید و تفت دهید. خلال‌ بادام را آبکش کنید و به مخلوط گوشت و رب بیفزایید
سپس آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید خورش بپزد
اواسط پخت لیموها و نمک را اضافه کنید و اجازه بدهید خورش کامل جا بیفتد
اواخر پخت زرشک سیاه را بشورید به همراه آبلیمو و زعفران و گلاب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. از این لحظه به بعد حدود سی ثانیه زمان بدهید و سپس گاز را خاموش کنید
نکته مهم: تا یک ربع بعد در قابلمه را باز نکنید تا بوی گلاب و آبلیمو از بین نرود. بعد از اضافه کردن زرشک سیاه نباید خورش خیلی بجوشد چون رنگ خورش سیاه میشود

پیشنهاد: طرز تهیه رولت بادمجان • طرز تهیه میگو سوخاری و پفکی ساده با ماءالشعیر • طرز تهیه زرشک پلو با مرغ • طرز تهیه میرزا قاسمی • عکس کیک تولد | کیک تولد





:: بازدید از این مطلب : 559
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 دی 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: