خورش کرفس
نوشته شده توسط : downloadfilmirani5

طرز تهیه خورش کرفس با رب و سبزی خشک با راز خوشمزگی خورشت کرفس مجلسی خوشمزه

خورش کرفس,طرز تهیه خورش کرفس,خورشت کرفس

در دستور پخت خورشت کرفس می توانید به جای استفاده از گوشت از مرغ نیز استفاده کنید

خورش کرفس به دلیل چربی سوزی بالا بسیار محبوب و پر طرفدار است تا حدی که می تواند با قورمه سبزینیز رقابت کند.

مواد لازم برای خورش کرفس

 

ساقه کرفس :¤: 250 گرم
نعناع و جعفری :¤: 200 گرم
برگ کرفس :¤: 50 گرم
گوشت خورشتی :¤: 250 گرم
پیاز :¤: 1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه :¤: به میزان لازم
آبلیمو :¤: به میزان لازم زعفران (اختیاری) به میزان لازم

سوپ چربی سوز,سوپ رژیمی چربی سوز,سوپ چربی سوز قوی,طرز تهیه سوپ چربی سوز

طرز تهیه خورش کرفس

با آموزش آشپزی طرز تهیه خورش کرفس با کد تولز همراه باشید

ابتدا کرفس ها را خوب بشوئیدِ بعد از آن به اندازه های دلخواه و یک اندازه خرد کنید. برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید با مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.

پیازها را ریز خرد کنید. سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. گوشت خورشتی را خرد کنید و به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه‌فرنگی و کرفس‌های خرد شده را اضافه کنید سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.

در اواسط پخت گوشت لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل گوشت بریزید.

پس از پختن گوشت می‌توانید سبزی‌های سرخ شده را اضافه کنید.

با حرارت ملایم 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد ؛ پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن داغ بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.

سالاد سزار,طرز تهیه سالاد سزار,سس سالاد سزار

راز خوشمزگی خورشت کرفس

 

1_برخی خانم ها عقیده دارند زیاد سرخ کردن سبزی ای که برای تهیه این غذا استفاده میشود طعم بهتری را به این خورش خواهد داد در حالی که سخت در اشتباه هستند و به این عزیزان توصیه میکنیم که فقط سبزیشان را تفت دهند تا رنگ روشن سبزی حفظ شود. به این ترتیب ویتامین هایی که در این سبزی ها وجود دارد و با حرارت بیش از حد از بین می روند، حفظ خواهند شد.
1_ادویه های اصلی این غذا زردچوبه و کمی زعفران است بنابراین هرگز آنها را در هنگام پخت این خورش از قلم نیندازید.
1_بهتر است از مغز ران به عنوان گوشت این خورش استفاده کنید و البته پیشنهاد من آن است که این گوشت ها با استخوان باشند. به این ترتیب طعم غذا بهتر خواهد بود.
1_قابلمه ای که این غذا را در آن میپزید، نیز بهتر است از جنس مس باشد.
1_برای چاشنی دار کردن این خورش کرفس میتوانید هم از لیمو عمانی استفاده کنید و هم از ابلیموی تازه که البته اگر یکی را استفاده کردید از دیگری صرفنظر کنید. از افزودن بیش از حد این چاشنی ها بپرهیزید زیرا طعم ترشی را ایجاد خواهند کرد که آزاردهنده خواهد بود.
1_همراه این غذا فقط برنج سفید و یک کاسه ماست را توصیه میکنم. البته تاکید می کنم که این ماست باید ساده و ترجیحا کم چرب باشد. از آنجا که قسمت عمده این غذا را سبزی تشکیل میدهد، نباید با سالاد سرو شود زیرا خوردن بیش از حد سبزی مشکلات گوارشی را به همراه خواهد آورد.
1_نوشیدنی ای که با این خورش به شما پیشنهاد میکنم، یک لیوان شربت گل، شربت عرق نعناع یا آب آلبالو است که البته بهتر است خنک و کم شکر تهیه شده باشند.

1_چنانچه در اندازه گیری سبزی ها مشکل دارید به این صورت عمل کنید : مقدار برگ کرفس ( ریز خرد شده ) 5 قاشق غذاخوری ، مقدار نعنا ( ریز خرد شده ) 1 قاشق غذاخوری و جعفری ( ریز خرد شده ) نیز 4 قاشق غذاخوری میباشد.

1_میتوانید بجای لیموعمانی از 3 قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید. اگر نعنا و جعفری ندارید میتوانید به همان مقدار از برگ کرفس استفاده کنید. در صورت تمایل بجای گوشت قرمز ( گاو و گوسفند ) می‌توانید از گوشت سفید ( مرغ و بوقلمون ) هم استفاده کنید.

طرز تهیه خورش کرفس با رب و سبزی خشک با راز خوشمزگی خورشت کرفس مجلسی خوشمزه





:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 خرداد 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: